27 juni 2014

Tårta hos Kristianssons och Fredrik till Säffle

Vid tolv idag var Anna och jag inbjudna till Marie, Ingemar och Nicole på lite tårta. De hade gjort en stor jordgubbstårta för att fira min 50-årsdag. Michi och jag har sagt att vi skall dra ihop en middag här på Rörtången, men Marie hann före.


De hade också köpt en stor blomma som jag kan ha här på landet. Så jättegulligt!


Fredrik jobbade inte idag utan bestämde hastigt och lustigt att han skulle åka till Säffle och hälsa på en kompis från Malaysia som var där på besök. Det blev tåg från centralen och skulle ta knappt två timmar. Han kommer tillbaka imorgon i lagom tid till kalaset med släkten.


Efter att ha vinkat hejdå till honom åkte jag hem mot Rörtången igen och hamnade i väldiga köer. Skulle dessutom handla så det tog extra lång tid. Var inne på Miomöbler och köpte en ny lampa till landet. Har också tänkt byta ut rottinghyllorna vi har haft i alla år till några vita vitrinskåp så vi slipper allt damm och får in alla spel m.m. innanför dörrar! Får åka till Ikea en dag. Anna skulle på överraskningsfest för Kevin idag så Michi och jag skulle mysa själva en kväll. Gjorde färsk pasta och rätt som det var kom svärfar uppför backen och blev inbjuden på middag han med. Det är som på Langkawi med nya gäster hela tiden :)