03 december 2023

Från Langkawi till KL

När jag skulle sätta på diskmaskinen i morse så fungerade den inte fastän den funkade fint förra gången vi var här. Klimatet med fukten och värmen är inte bra för alla maskiner, helst inte när de används så sällan. Det är bara att andas och fixa en tekniker till nästa gång någon är här uppe.


Michi och jag tog oss en sväng till Kuah för att lämna in mitt dynmönster till killen som hjälpt oss klä om stolar tidigare. Tyvärr var det stängt, men enligt grannbutiken hade han bara tagit ledigt några dagar.


Vi gick en sväng i Cenang Mall och det är så mycket som är stängt. Många fick ju stänga efter covid, men det är mycket som inte har kommit igång ännu.


Vi tog en kaffe på Starbucks och förvånades över det oerhört generösa erbjudandet de har på helger i december - Köp en liten och få en valfri stor. Det brukar ju möjligen vara tvärtom. Gott var det också med lite julig pepparmintsmak.


Fina namn på våra muggar: Mike och Supermike. Ha ha!


Hemma låg Shadow i solen och hade det gott. Hur orkar han?


Han fick sig ett sista skrovmål innan det var dags för oss att åka till flygplatsen.


Vi köpte hem mat idag och tittade på Vinterstudion. Extra roligt med en svensk som vann skidskyttet.


Älskar när vi får upp vårt granris och våra lampor på balkongen!


Pluto har nu fått sin adventskalender och är tydligen helt extatisk när den kommer fram. Man ska skämma bort de små liven.


Nu är det inte lång tid kvar innan vi ses i Sverige allihop.