11 juni 2017

Fika på Allum

Idag blev det en tur till Allum för mig och Anna. Michi och Fredrik hade möte på kontoret då Fredrik kanske skall kolla lite saker för Soft Touch i England i sommar. Vi strålade sedan samman för att äta lunch. Michi och jag beställde Club Sandwich och fick in en monstermacka. Jag fick skippa två av bröden och ta bort lite från de som var kvar också. Generöst, men lite slöseri.


Fredrik vill helst inte vara med på kort så han hoppade glatt upp och tog kort på oss.


Vi fick sedan en skön eftermiddag hemma med tid att bara sitta och prata lite. Framåt sju körde vi ut dem till Landvetter och där sprang vi på Martin Leandersson.

På väg hem från Landvetter åkte Michi och jag förbi Sparbanken nere i Lerums Centrum. Igår var det helt otroligt nog ett bombliknande föremål som hittades utanför banken. Bombteam skickades ner från Stockholm och huset evakueradesl Vi har fortfarande inte hört om det verkligen var en bomb eller inte. När vi hörde det trodde vi först det var ett skämt...


Att det är bomber i storstäder är mer förväntat. Lerum känns ju inte riktigt som ett mål. Vi gjorde var sin räkmacka till middag. Ingen av oss var särskilt hungrig efter lunchen.