06 april 2024

Träff med KL-gänget i Estepona

Idag fick vi hem Harriet och Gunnar på fika och en lägenhetsvisning innan det var dags att åka vidare till Estepona. Vi träffade Stickan, Lotta och Magnus på La Escollera nere i hamnen och fick oss lite fisk till lunch.


Efter maten åkte vi hem till Stickan och fick se hans lägenhet. Idag är det calimavindar, dvs varma vindar som för med sig sand från Sahara och sikten blir alldeles disig. Ändå fin utsikt över havet.


Vi var hemma igen vid femtiden och gick till mataffären då Michi ville ha med lite saker hem till Sverige. Vi fick oss ett gott skratt när vi såg priserna på vissa viner. Att det bara kan vara så billigt. Man borde egentligen prova, de kanske är helt ok.


På kvällen gick vi en sista gång till La Cocina de los Santos. Vi hade beställt deras gratinerade krabba som Dani, en av kyparna rekommenderade sist. Väldigt gott, men också väldigt mäktigt.


Vi strosade sedan bort till torget som ligger en bit längre bort och hittade en restaurang med live-musik där många av gästerna var uppe och dansade salsa, bachata och andra danser. Helt underbart. Det var roligt att sitta ner och bara titta på dem och njuta av musiken.