17 december 2013

Hemma i Lerum

Igår landade vi i Göteborg vid halvfemtiden. Det blåste och duggade - inte ett dugg skönt. Vi fick besök på kvällen av vår granne Mathias och av pappa. Vi hade fastedag i dag och jag fixade i ordning en middag med köttfärs, morot och vitkål med lite soja. Gott! Trötta somnade vi tidigt.

Nästa morgon var det dags att kavla upp ärmarna. Huset skulle städas och alla julsaker skulle fram. Igår hade vi i alla fall fått köpt julgranen. Tog fram alla julsaker så att det blev tomt på golvet i klädkammaren så att alla resväskor skulle få plats.


Granen sattes i foten, men får kläs senare.



Så var det dags att ta hand om alla väskorna. Fem fulla resväskor med mest Annas saker skulle tömmas.



Sorterade upp allt i olika högar och lade på hennes säng så att det blir lätt för henne att stoppa in i graderob och byrå när hon kommer imorgon.



Skönt när allt var klart. Julpyntningen återstår nu och all mat. På eftermiddagen blev det en liten tur med pappa till Allum för lite julklappsfix också. Michi skulle eventuellt åkt till Oslo ikväll, men bestämde sig för att åka imorgon bitti istället så det blev mysig middag hemma. Man märker att vi inte är vana vid mörkret, vi blir så trötta på kvällarna!!!