26 juni 2022

Fredrik och Lucy åker mot Köpenhamn och problem med Pluto

Så var det dags att säga hejdå till det här unga paret som varit i Sverige i två veckor nu. Vi har njutit varje dag. Nu åker de ner till Köpenhamn.



Michi vaknade upp kallsvettig med feber idag. Vi har ju varit på både konsert och träffat massor med folk här så vem vet vad det kan vara för bacill. Vi hade fått ett test av Fredrik som visade negativt vad gäller covid, men jag smög ut och sov i friggeboden i natt.


Tog mig en härlig promenad under eftermiddagen.



Det är så fina solnedgångar här så jag vill bara fota allihop.


Anna och Erik var med om lite drama idag när de skulle lämna Frankrike. Plutos rabiesspruta stod inte i passet då han fått den innan passet gjordes. Tullen sade att han behövde en ny spruta och måste stanna tre veckor innan han skulle få åka till England. Anna rotade fram alla papper hon hade och kunde till slut bevisa att han hade ett elektroniskt pass innan han fick sprutan. Till slut fick de tala med chefen och när hon sade: Pluto, you can go home så var det ett glädjens ögonblick. Nu är han hemma hos sig!


Erik har investerat i en jättestege. Väldigt bra då det är fyra meter i takhöjd och inte så lätt när man skall byta lampor eller batteri i brandvarnaren...


Fredrik och Lucy kom fram ordentligt till Köpenhamn också så nu är båda barnen på plats för ikväll. Skönt det!