29 december 2021

Snorkling med havssköldpadda

Vaknade tidigt i morse trots att tiden var helt fel, men vi lade ju oss vid tiotiden igår så det var kanske inte så konstigt. Nur och jag hade sagt att vi skulle ses i gymmet halvåtta om vi var vakna så jag traskade dit. Det var så fint nere på stranden så det blev några bilder innan träningen.


Från löpbandet var utsikten också fantastisk. Byggnaden ligger över havet.


Nur dök också upp och vi körde en timme ungefär.


Gick stranden tillbaka till vårt lilla hus.


Det är ju inte helt fel att sitta ute och blogga på vår terrass med den här utsikten.


Klockan halvtio strålade vi alla samman för att äta frukost med havsutsikt.


När man hyr ett rum här så ingår snorkelutrustning. Efter frukosten gick vi och hämtade ut rätt storlek på grejerna och Nur lånade en GoPro så att hon kunde filma. För första gången i livet fick jag syn på en havssköldpadda! Det ingår även en snorkligstur eller en sunset cruise i paketet. Vi tänker ta snorkligen för då kör hotellet ut till två olika rev där man kan se mängder med fiskar och sköldpaddor.


Väl tillbaka efter någon timme så var det bara att byta om och gå och äta lunch.


Vi tog glass efter maten och Michi fick någon lokal blandning som var hysteriskt stor.


Vi har fått varsin massage i födelsedagspresent av barnen så vi var och bokade in den till vår sista dag. Spa-anläggningen ser väldigt fin ut!


Michi provade också gymmet framåt eftermiddagen och han och Erik gick sedan och bastade. Tänk att det finns en bastu precis överallt. Middagen blev på öns grillrestaurang. Man hinner knappt bli hungrig mellan måltiderna. 


Tonfisk är ju den stora produkten här, speciellt yellow fin tuna, och vi åt en tartar till förrätt som var bland det godaste vi ätit!


Kvällen avslutades i baren och bartendern fixade lite godsaker till oss. De hade även en DJ och när Erik fick honom att spela ABBA så blev det även dans. Vilken kväll.


Det blev en sen kväll och fantastiskt rolig. Det blir nog inget gymmande imorgon halvåtta...