26 december 2021

Dags att packa för Maldiverna

Anna och Erik bjöd på frukost idag också för att tömma kylskåpet. Vi skrattade gott när alla tre killarna kom i sina likadana tröjor. Julklapp från Michi. Det är Langkawis fotbollsklubbs hemmatröjor.


Äntligen kom Michi och jag iväg på en långpromenad. Så skönt. Över juldagarna har jag mest varit inne. Det finns många vägar att upptäcka här.


Vi gick ner till Blue River Café, nere vid Themsen. Det renoveras och vi ville kolla om det var klart. Det kommer att bli fint att sitta där och äta så småningom. Nu pågick bygget fortfarande.


Vi blev hembjudna en stund till Anna och Erik på kvällen igen. Pluto är för rolig. Han kommer och lägger en leksak framför en av oss och väntar på att vi ska kasta den eller att han skall få dra. Om man inte gör något sitter han och tittar uppmärksamt en stund och hämtar sedan tillbaka den och ger den till nästa person. Så söt!


Michi och jag gick hem vid tiotiden, men Fredrik stannade klart och såg JVM i hockey där Sverige mötte Ryssland och tog hem segern. Härligt!