25 juni 2021

Midsommarafton

Efter frukosten idag bar det av till Global Doctors där Michi hade fått tid för återbesök hos läkaren som skulle titta på hans axel. Allt ser mycket bättre ut redan. Michi har varit så allergisk senaste månaderna. Det kan beror på att luften är dålig av haze. Det är flera som har fått kraftigare allergireaktioner. När vi nu var hos Global så passade Michi på att fråga om han kunde få göra en utredning. Svaret var ja och han kunde få ta ett blodprov direkt. Svaren kommer på måndag och då kan de se vilka grupper som de bör gå djupare in i. Sjukvården är verkligen fantastisk här!


Vi tog sedan en ny promenadväg, genom den lilla byn Segambut som byggs bort mer och mer. Fotade på ett ställe där några små hus låg inklämda mellan stora nya lägenhetsbyggnader.



Vi hittade en liten stig och en bro gjord med brädlappar så att vi kunde ta oss över och upp i Mont Kiara.



Hemma igen fixade Michi kvällens Jansson. Lite midsommarmat måste vi ju ha.


Det kändes väldigt konstigt att sitta här i Malaysia för första gången på en midsommar, när det här är stället vi skulle vilja vara på.


Till kvällens middag blev det sedan Jansson, gravad lax och lite sill.


Thelma fick vara med och prova den svenska maten också.


Efter middagen satt vi och pratade med barnen i säkert en timme. Anna hade lite möten, Midsommar är ju ingen brittisk helgdag direkt. Då fick vi följa med Fredrik ut på promenad med Pluto och se lite av omgivningarna i Maidenhead. Riktigt kul! Pluto hade ju precis tagit en spruta när de fick honom och fick inte gå ut på en vecka. Idag var det premiär och han älskade det så klart. Han har gräs överallt :)


Midsommarafton kändes tung, men efter samtal med barnen, Helene och Michis goda mat så var humöret betydligt bättre. Varje dag som går är en dag närmare familjen.