15 augusti 2009

Besök av Christoffer Dickens 11-14 augusti

Vi fick en dag ensamma...och sedan ringde telefonen igen. Christoffer Dickens hade landat på KLs flygplats LCCT och skulle vara i stan tre dagar innan sjumånaders vistelse i Australien skulle avslutas. Christoffer är son till Stanley, som är Angelikas pojkvän. Vi hade aldrig setts förut, men han är ju "nästan släkt" så det var ju lätt att välkomna honom i huset :o)

Christoffer kom hit tisdag kväll och verkade njuta av att få ett eget rum, efter att ha bott på diverse hostels och delat rum med andra under ett drygt halvår. Första kvällen blev det middag hemma. På onsdagen bar det av ner till Chinatown för lite lokal atmosfär och inköp av lite presenter hem.


Lunchen blev på Old China Café, alltid lika mysigt med sin typiskt malaysiska mat. Denna gång blev det beef rendang och chicken curry samt lite baby kailan som grönsak.




På kvällen var det sedan grabbarnas onsdagspub på Souled Out som var målet. Följande kväll var det Masbapub. Det kändes som om alla kommit dit, jättesugna på att träffa varandra efter en hel sommar, så Christoffer fick träffa hur mycket människor som helst. Antagligen helt omöjligt att komma ihåg vad en tredjedel hette! När vi sedan åkte hem hoppade Christoffer av i Desa Sri Hartamas - området närmast oss med bland annat food courten, och fick sig en helkväll a la lokal stil.

På fredagen gick avresan från Mont Kiara klockan ett och färden skulle gå med Air Asia till London och sedan vidare till Göteborg. Supertrevlig kille tyckte vi alla och Anna var extra nöjd med de ROSA solglasögonen som hon fick :o) Matchar den nya laptopen - oerhört viktigt...

Nu har vi inga mer besök förrän i oktober - vad vi vet i alla fall ;o)