24 maj 2013

Till Langkawi med Junglings, dag 1

Imorse åkte Fredrik, Michi och jag iväg till Langkawi. Det var malaysisk helgdag och Fredrik var ledig från skolan. Väl framme upptäckte vi igen att trädgården inte var fixad. Jojo hade inte varit där på tre veckor och det börjar bli ett problem. Vi får nog försöka hitta någon annan som hjälper oss med trädgården...

Fredrik och Michi började jobba direkt med att hänga upp tavlor överallt, nu när de äntligen blivit inramade allihop. 


Efteråt var de väl värda ett dopp i poolen innan de skulle åka till flygplatsen och möta familjen Jungling som landade vid fyratiden.


Så mysigt att det äntligen blev av att få hit dem. Fem personer av deras stora familj på sju kom hit. Emma och Raphael är nu i Schweiz och pluggar. Med var Olivia, Daniel, Alice, Clara och Nicholas.



Efter en lugn eftermiddag hemma med lite bad och mycket prat åkte vi ner till Orchidria för att äta middag. Fredrik satt bra mellan två söta tjejer.


Grabbarna hade en egen hörna...



Kvällen avslutades med lite kvällsdopp i poolen :) Sent på kvällen kom Fredrik och meddelade att han fått mail att han fått det stipendium han sökt till sommarkursen på King´s College. Så himla roligt för honom. Bra jobbat!