01 november 2019

Vidare mot London

Landade i Amsterdam en dryg halvtimme sena efter faktiskt en god natts sömn. Vi hämtade ut våra väskor. En väska fylld med kataloger lämnade vi in på bagageförvaring tills på måndag när vi kommer tillbaka och de andra två checkade vi in på planet till London. Vi hade gott om tid så vi hann köpa tågbiljetterna till Dusseldorf också. Jätteskönt!




Vi kom till Grange Fitzrovia Hotel vid Great Portland Street vid ettiden och fick inte rummet förrän vid tre. Fredrik bodde precis här tidigare så vi gick till hans gamla stamlokus och tog varsin öl och en macka. Lite slitna ser vi ut efter en natt på planet.






Vid halvsex tog vi tunnelbanan till Liverpool Street och gick bort till Fredriks kontor Alvarez and Marsal. Vi fick också träffa hans jobbarkompis Henry och blev bjudna på en öl nära jobbet där de brukar ta en fredagsöl några vänner.



Anna ville att vi skulle komma och titta på hennes lägenhet och det går sakta framåt. Nu finns nog alla saker på plats och skall "bara" monteras.




Barnen uppvaktade Michi på födelsedagen och han fick lite olika ledtrådar. En skylt med siffran 25, lite pengar, en svensk flagga och en kungakrona. Presenten var biljetter till Magnus Uggla den 12 december. Michis stora idol när det begav sig.



Vi gick vidare till The Ivy i St Johns Wood där det blev middag för fem. Så otroligt mysigt varje gång vi ses hela familjen. Numera plus Erik. Förvånansvärt nog höll vi oss relativt pigga hela middagen med tanke på att det nu är åtta timmars tidsskillnad.




Väl tillbaka på hotellet gick det inte många sekunder innan vi slocknade.