04 november 2012

Första mötet med alla husägarna på Langkawi

Söndag morgon var det dags att sticka till Langkawi igen. Vi skulle dit för att träffa de andra husägarna och vi hade bjudit in till möte hemma hos oss. Vi landade strax efter två och mötet skulle börja klockan tre. Tio minuter innan parkerade vi utanför huset!



Vi blev totalt tio personer och det var Villa 1, 2, 3 och 4 som kom till oss. I Villa 1 bor Liz och Pete som är från Australien, i Villa 2 bor Katey och Jonathan från England, bosatta i Singapore, i Villa 3 bor Kate och Richard från USA som också är bosatta i Singapore och i Villa 4 bor två finska par där de två herrarna i paren, Seppo och OP kom till mötet. Vi hade också besök av Rosmiza, som är advokat på Langkawi, och som skulle berätta om hur det fungerar med föreningar. Vi bjöd på kaffe, kanelbullar och chokladkaka. Speciellt de två finska herrarna kom fram efteråt och var överlyckliga över att ha fått kanelbullar. Kul :)


Rosmiza, Liz, Katey, Michi, Jonathan och Seppo

Michi, Jonathan, Seppo, Kate och Richard

När vi kom till huset hade vi helt plötsligt inget vatten. När vi öppnade skåpet där mätaren skall sitta upptäckte vi att den var borta! Vi hittade en lapp att de varit och hämtat mätaren för att vi inte betalt räkningen. Vi tog ju över huset 15 oktober, bara för två veckor sedan, så alla räkningar skulle varit betalda sedan tidigare, men det var de uppenbarligen inte.


När alla lämnat oss framåt sextiden så städade vi undan och åkte sedan ner till Beach Garden och åt lite middag. Michi tog en Thai red curry och den var så stark så svetten rann på honom. Tänk om det varit en vanlig turist som fått detta. Michi är ju ändå rätt härdad!



På kvällen åkte jag tillbaka till KL igen. Det åskade som tusan när vi åkte till flygplatsen. Inte kul. Nu blev planet trekvart försenat så jag kom inte iväg förrän 22.15 och då hade ovädret tack och lov dragit förbi. Kom hem sent till en sovande Fredrik.