20 februari 2014

Årsmöte för Swea med många avtackningar

Dags för Sweas årsmöte igen och vi samlades hemma hos Susann Hättmark. Anna-Lena hae bakat fantastiska semlor och det bidrog säkert till att vi blev så många som 28 av knappt 50 medlemmar som kom till mötet. Annars brukar inte årsmöten ha så hög status.


Det satt folk överallt, i stolar och soffor...




... och till och med i trappan.




Jessika höll jättefina tal och delade ut blommor till alla Sweamedlemmar. Hon sade att en förening är inget utan sina medlemmar och det är ju helt riktigt. Jeanette blev också avtackad av alla som var med.



Susannes jättesöta lilla Toy Pudel som heter Gucci var med hela tiden.




En gammal klasskamrat till Anna, Joakim Stenman, reser nu runt i Asien själv och kom till KL i dagarna. Michi och Joakim var ute och åt lunch och sedan följde han med upp till kontoret och sade hej. Vi får väl se om vi hinner se honom lite mer senare.



Michi fick senare besök av en leverantör från Kina som han gick till Hakka med på kvällen. Själv stannade jag hemma för att hinna åka upp till Jeanette och säga hejdå när hon nu skulle åka hem till Sverige och börja jobba. Jag HATAR att behöva säga hejdå till vänner som varit här och sedan lämnar, speciellt sådana som Jeanette som varit här sedan vi kom. Det känns verkligen hur tråkigt som helst.



Tror både jag, Jeanette och Anders hade lite tårar i ögonen när det var dags att säga hejdå. Nu börjar en ny era här i KL.