20 december 2022

Julklappar, mathandling och... kräftskiva!

Körde Michi till kontoret idag så att jag kunde ha bilen. Det är mycket att fixa nu innan jul. När jag släppt av honom åkte jag till Ica Kvantum i Lerum för att handla lite frukostmat bland annat. Alla ville så klart äta kräftor idag så jag gick in i fiskaffären och fick nummer 1. Hörde att någon kom in bakom mig och när jag vände mig om så stod pappa där. Vad är oddsen för det??? Det blev massor med kramar i butiken till personalens förtjusning.


Åkte hem och åt frukost. Efter att ha gjort en lista för dagen bar det iväg till mängder med ställen för att köpa de sista julklapparna plus handla julhelgens mat. Allt gick över förväntan och julklappsidéerna som lyst med sin frånvaro, kom helt plötsligt störtande och jag var väldigt nöjd när jag kom hem. Väl hemma var det dags att göra pepparkaksdegen då den måste ligga till sig över natten.


Anna och Erik åkte och tränade och passade på att hämta upp Michi. Väl hemma tog sig killarna an gravlaxen. Efter laxen blev det så klart bastu.


Klockan åtta kom pappa ner och vi kunde frossa i havskräftor. Hur gott är det inte!!! Spelar ingen roll vilken årstid det är. Kommer vi hem till Lerum är det obligatoriskt med havskräftor.


Hann med mycket idag och det är verkligen en lättnad när man är klar med presenterna. Imorgon står det städning och pepparkaksbak på schemat.