27 mars 2020

Quiz, yoga och afterwork

För mig startade morgonen med ett Swea-quiz. För de som sitter i KL var klockan redan fyra och flera satt med ett glas vin och gottade sig denna fredag eftermiddag. Här blev det ett glas vatten.


Har nu röjt ut hela tvättstugan och det ser ut som ett nytt krigsutbrott, fast denna gång på nedervåningen. Nu får det ta några dagar att rensa igenom allt och ställa in det som blir kvar igen.


Fick idag besked via en vän i KL att Sten Sjöström gått bort idag. Han är den svenske dykaren som fick ta upp tio vrak utanför Malaysias kust och återbördade många fina saker från havets botten. Från 970-talet och framåt har han återskapat historien.


Tog en lång promenad idag och det var så fint väder. Elva grader ute. Gick förbi rörmokaren men där var ingen bil och såg väldigt tomt ut. Får haffa honom en annan dag.


Hemma igen blev det yoga en stund med en kompis från KL som gått yoga-instruktörs-utbildning. Nu ledde hon Swea och kommer göra det någon gång i veckan. Kul med alla nya idéer som blommar upp.


Klockan sju hade jag date i baren med den här snyggingen. Så roligt att kunna sitta och prata och se varandra i en dryg timme. Det får vi verkligen göra om. 


Kerstin Erre, min klasskamrat från Rudebecks, är en mästare på att lägga ut roliga saker. Den här var ju inte så dum :)


Avslutade kvällen med lite samtal med Fredrik och sedan Anna och Erik. 


Michi hade också lite kvällssnack med sina Sri Lankesiska vänner. Ändå härligt att se hur alla tar sig tid och kommer samman!


Skrev ett inlägg på Facebook idag om hur vi måste ta lärdom av detta och bli duktigare, även i goda tider, på att hålla kontakt med varandra.