13 januari 2019

D på besök och sedan hem till KL

Anna skickade bilder i dag och vi fick oss ett gott skratt. Hon hade lämnat ett fönster lite på glänt medan hon var ute och då hade hon fått besök. En pepparkaksburk var öppnad och bitar av pepparkakor låg lite här och var. Några var gömda i hennes blomsterbukett. Tur att inte den fina vasen vält. Det visade sig att det var en liten ekorre som varit på besök...




Fredrik var iväg på fotboll på Wembley och såg Manchester United mot Tottenham. Roligt att han har börjat kolla lite  på fotboll nu när han ändå bor i England.




Själva fick vi avsluta denna Langkawivistelse med en frukost under tak. Vi fick bära in parasollen igår får det kom sådana kastvindar. Rätt som det var lyfte ett parasoll ur foten och flög iväg. Bäst att rädda dem innan de gick sönder.




Michi var duktig och körde ett pass i gymmet. Jag tränar mycket när vi har vår grupp med 100 träningar på fyra månader. Där emellan blir jag istället extremt lat.



Rätt som det var fick vi besök av D, arkitekten för vårt hus, som kom över på en kaffe. Det var längesedan vi träffade honom.



Vårt plan tillbaka till KL gick halvsex. Inne på toaletten hittade jag denna lilla söta skylt. Det finns många saker man måste tala om för toalettbesökare...



Väl hemma slängde vi in bagaget och gick ner till vår japanska grannrestaurang. Skönt att bara behöva gå några få steg.




Gott som alltid. Japanskt känns alltid väldigt fräscht! Får se när jag kan komma tillbaka till jobbet. Min dator är fortfarande sönder.