08 oktober 2014

Swealunch på Subak

Idag var det lunch med Swea igen och vi åkte denna gång till Subak som ligger i TTDI. Vi var 20 tjejer som träffades. Extra kul när till och med Monika kommer upp ända från Port Dickson.


Ingrid Nordh, som bodde här i många år, var på besök i Malaysia och hängde också med på lunchen. Det var väldigt roligt att träffa henne igen! Det blev sedan mycket jobb med Swea och Soft Touch hemifrån. Gäller att ligga lite i framkant nu innan alla gäster börjar trilla in. Var hos läkaren idag igen och hon skickar mig nu till en specialist i morgon eftermiddag. Hoppas jag kan höra snart ;)

Jobb och middag med Angelika, Stanley och Stella

Tisdag och jobbdag. Fortsatt ingen träning på grund av örat så jag kom iväg lite tidigare. Lunchen blev idag på Pasta Zanmai - vet inte om jag tycker kombinationen av japansk mat och pasta är någon riktig höjdare. Det var gott, men äter hellre renodlat japanskt eller italienskt...


På jobbet fick vi fint besök idag. Stella kom med mamma och pappa och hälsade på. Hon hittade en Angry Bird som hänger inne på Michis och Andreas kontor och den var väldigt populär! Även puffen var skön.


Jag gick ner med Angelika och Stanley och tog en kaffe på Starbucks och lilla Stella var väldigt intresserad av alla fiskar i dammen på torget.


Fick sms att min balklänning var färdigupplagd och åkte och hämtade den. Den blev jättefin. På kvällen hade vi sedan middag hemma hos oss och Stella fick den stora Mimmi som jag köpte när jag var i Johor Bahru. Den var nästan lika stor som hon :)


Under middagen gick det hål på trumhinnan. Det gjorde hur ont som helst i tio minuter, men sedan var det nästan som en lättnad. Blir väl till att gå till Global igen imorgon. Täta besök... Middagen blev jättegod och det var mysigt att vara tillsammans alla.


Vi fixade sedan en bokning på hotell Avillion i Port Dickson för Angelika, Stanley och Stella och de sticker redan i morgon. Kul att komma ut och se lite mer än bara KL.