22 januari 2014

Lunch med Jeanette och Marjolein

Efter att ha fått tag på mannen som levererade lamporna till Estilo, så fick jag veta att de såldes i en butik i Megamall. Åkte direkt dit i morse när de öppnade och har nu beställt åtta lampor till Langkawi. Bilder kommer senare. Hämtade sedan upp Anna, som varit och fått sitt tredje och sista pass med personlig tränare. Så hämtade vi Jeanette för att åka till Ben´s i Publika och äta lunch med Marjolein och Kim. Kim och Anna gick i samma årskurs tidigare. Kim har nu flyttat till Australien och läser medicin. Duktiga tjejer!



Nästan så fort vi kom hem gav vi oss av igen. Nu var det till Talent Corp i Cyberjaya. Annas pass var fortfarande där för att visumet skulle överflyttas från det gamla till det nya passet. Det har dragit ut på tiden och vi ville inte vänta tills imorgon när vi ska flyga. Tack och lov så fick vi passet, men visumet var samma som tidigare, bara till augusti. Det blev en lång väntan och min lilla gumma tog sig en liten tupplur.




På kvällen blev det sedan mycket jobb. Flera saker som måste vara klara nu när jag åker och är borta i två veckor. Fick klart det mesta och har ju lite tid imorgon också. Full dag idag!