23 januari 2015

Award assembly och Magnus och Åsa på besök

I december kom betygen så sent så skolan hade ingen award assembly, dvs diplomutdelning. Idag var det dags och Fredrik kunde gå hem med ett gulddiplom, tillsammans med de två övriga svenskarna i årskursen. Totalt var det 12 av 71 elever som lyckats nå det snittbetyg som krävs för guld. Grattis!



Anna kom och tittade också och hejade på sin lillebror. Det är ju också lite kul för henne att komma till skolan och hälsa på gamla lärare. Vi gick sedan till Porto Romano för att äta lite lunch.



På kvällen hade Mario ordnat ett farvälparty för Anna inne i stan och Fredrik var också medbjuden. Mängder av hennes kompisar här var på plats i en ballongfylld restaurang när Anna kom och sedan blev det party hela natten.



Själva fick vi besök av Magnus Lindberg och Åsa H. Åsa har vi inte träffat tidigare så det var roligt att få lära känna henne lite bättre. De har varit ute och rest ett par veckor i Asien och kom hit sin sista natt. Alltid lika trevligt. Det blev middag på B-Lab, följt av Bricks and Barrels samt Station One nere i Sri Hartamas. Många goa skratt och mycket prat. Kärt återseende :)