04 februari 2022

Träning och middag med Anna och Erik... och Pluto!

Nu har jag äntligen börjat måla på min tavla där man följer nummer. Hade en sådan här när jag var liten. Nu hittade jag en firma som gör tavlor efter fotografier. Jag har ett favoritfoto av barnen som jag tänkte måla nu. Totalt är det 48 färger. Idag blev det nummer 1-3.


Efter jobbet blev det gymmet med Mark igen. Idag blev det cirkelträning. Väldigt tufft och det var på darrande ben vi gick upp för trapporna efteråt, men så skönt att vara igång.


Lycka idag också när jag upptäckte att jag fått in boostern jag tog i UK i mitt malaysiska vaccinationspass. Nu har vi båda fått det vilket innebär att vi bara har fem dagar i karantän istället för sju i Malaysia! 

På kvällen gick vi ut och åt med Anna och Erik. Pluto ser så kunglig ut när han ligger med tassarna i kors. Det gör han ofta :)


Huvudgatan var pyntat med kinesiska lyktor för det kinesiska nyåret som var nu i veckan.


Vi hade bokat på Cobba Club. De har dock en väldigt otrevlig manager. När vi kom dit sade han att jag bokat i restaurangen och där fick man inte ha hundar. Jag påpekade att jag med restaurangen trodde att de menade inomhus och vet att man får ha hundar i bardelen, en del som inte går att boka specifikt i appen. Då fick jag höra att det står på hemsidan att man inte får ha hundar i restaurangen och att jag inte läst tillräckligt noga och gjort fel. Svarade att jag skrivit i kommentaren att vi hade med hund och att de kanske kunde meddelat oss detta. Fick då till svar att de får tusentals kommentarer och inte kan läsa eller svara på alla... 

Funderar på varför de har ett kommentarsfält överhuvudtaget..! Gick hem och kollade appen och där står inget om att hundar inte får vara där inne. Grrr. Vi gick istället tvärs över gatan till Bardo Lounge som nu fungerade utmärkt, med supertrevlig personal så kvällen slutade trevligt ändå.


Bardo Lounge hade nästan hela menyn även som glutenfri. Imponerande! Anna och Erik försöker nu utesluta laktos och gluten ett par månader så det var ju bästa stället vi kunde hamna på!


Kvällen slutade ju väldigt bra ändå, men vi kommer nog inte gå till Coppa Club på ett tag. Den managern har vi råkat ut för tidigare en gång, med samma otrevliga sätt. Inte bra för restaurangen.