21 juni 2019

Midsommar hos Bergins

Så var det dags för midsommar 2019. Detta år har vi inga barn här och hade blivit inbjudna till Bergins redan till lunch. Michi satte upp den svenska flaggan och det såg så somrigt ut.



Vi hade ordnat med färdtjänst för Anders så att han kunde vara med oss en stund på midsommar. Han kom ut vid tolvtiden och följde med oss på lunchen hos våra grannar.




Vi hade fått i uppdrag att ta med gravad lax och en västerbottenspaj till lunchen. Jag har faktiskt aldrig gjort en västerbottenspaj men tyckte jag fick till det rätt så bra!




Det blev ett midsommarkort också på Michi och mig. Fint väder dessutom.



Hemma hos Bergins kryllade det av gäster. Totalt var vi 28 personer.




När lunchen var uppäten och klockan närmade sig halvtre så var det dags för oss att gå hem en stund. Färdtjänst dök upp igen och tog med Anders in till stan. Efteråt gick vi ner till dansen och mörka moln började hopa sig.




Samma par som har spelat i alla år var på plats även 2019.



Kim, Kjell och Pepsi ställde upp på ett midsommarfoto.



Framåt kvällen var det dags för middag och vi skrattade gott åt hur alla tjejer hamnade i köket och alla killar hamnade runt grillen... Vissa saker ändrar sig aldrig!




Det hade hunnit bli så mörkt det nu kan bli en svensk midsommarkväll när vi gick hem, jag vid tvåtiden och Michi någon timme senare.



Anna skickade ett fint foto på sig och Sandra från Hunnebostrand.



De hade en gigantisk flamingo som var typ fem gånger så stor som den vi har på Langkawi.




Imorgon kommer barnen ner till Rörtången. Det ser vi fram emot!