11 april 2016

Utflykt till Lake Garden

Efter frukosten idag åkte pappa och jag iväg till Lake Garden. Han brukar promenera nästan 8-10 kilometer per dag så vi tänkte fortsätta här. Det är ju dock en aning varmare så vi tog det lite lugnare. Det blev en fin tur i alla fall på nästan en timme.




Vi fick in i en park med hjortar och kancils, mushjort? Dessa djur är pyttesmå hjortar som är cirka 20 centimeter höga och ser ut som en mus i ansiktet. De anses otroligt smarta och i alla sägner och fabler överlistar de alla andra djur. Vi såg en, men den låg så dumt till så vi kunde inte få ett foto. Hittade ett på internet:



Vi tog oss en tur med bilen genom parken när vi gått klart och såg att de skall öppna en fiskmarknad här. Gillar deras slogan: If it swims, we have it :)



När det var dags för lunch traskade vi iväg till Bestari och fick i oss lite indiskt.




När vi promenerade hem vid halvtretiden var trafiken tjock av alla som skulle hämta barnen från skolan. På vår gata började de lägga sig i två filer för att köra mot Plaza vilket innebar att de som kom från andra hållet inte hade någonstans att köra. Folk var helt galna!




Fick ett litet foto från Anna som hade haft besök i köket. Först fick hon en läcka och nu har de tydligen fått in möss i fastigheten. Stackaren!




Thelma vet vad pappa gillar så till middag idag blev det hennes fantastiska revben med beijingbönor till. Hur gott som helst!




Dags att packa en liten väska. I morgon blir det utflykt och övernattning i Melaka.