19 januari 2024

Träff med Anette och Johan

Man kan inte se sig mätt på utsikten från sovrummet. Vilka färger det är!


Idag hade vi en liten kompis som kom och gick, men han var här rätt mycket. Jag förstår inte hur han kan ligga mitt i solen. Det är ju stekhett på plattorna.


Olivia skapar träningsprogram för varje plats. Denna gång blev det armar på Langkawi och lite rodd. Det är ju i alla fall en vacker utsikt.


På kvällen skulle vi få hem gäster och jag testade att göra ett par olika sorters snacks med cashewnötter. En var med sriracha och en med parmesan. Den med chili var godast.


Så fick vi träffa dessa goda vänner, Anette och Johan Atterström, som bodde i KL under fem år. Vi var tillsammans här under 2004 och halva 2005. Nu hade vi inte setts på tio år, men det kändes som om det var i går. Man kan bara konstatera att de vänner vi fått här innebär starka band med alla erfarenheter man delat, och även om åren går så består vänskapen.


Anette och Johan kör alltid fredagsbastu. Nu hade vi inte på vår, men Michi och Johan hoppade snabbt in för ett foto i vår bastu i alla fall. Lite kul!


Det blev middag på Cactus tillsammans senare. När Michi och jag kom hem upptäckte vi att den lilla puben som villa 1 byggt nu var öppen och vi var ju tvungna att spana in den.


När vi sedan promenerade nerför gatan så möttes vi av Shadow som satt och väntade vid huset. Så mysigt när han kommer och lägger sig tätt brevid och vill bli kliad och få kärlek. Han får båda i överflöd.


Under senaste året har vi fått träffa flera av dem som bodde här i KL när vi flyttade hit: Wännströms, Atterströms, Lindells och Melbis. Otroligt roligt att se hur roligt vi har tillsammans fortfarande!