11 mars 2019

Lång resa för Michi

Vilken resa Michi fick. Som jag skrev igår så var ju hans plan försenat från KL till Amsterdam på grund av dödsfall ombord från Jakarta till KL. Förseningen gjorde att han missade sin anslutning i Amsterdam. Bokade då KLM om honom till nästa KLM-plan till Göteborg. Nej... De bokade honom med Lufthansa till Frankfurt och därifrån till Göteborg. Nu skulle han vara hemma 13.35 istället för 09.30. 

Planet från Amsterdam till Frankfurt var en timme försenat också och han missade anslutningen i Frankfurt. Med ett guldkort på KLM hade han viss prioritet i Amsterdam, men att bokas om med Lufthansa där han inte har något poängkort var ju ingen höjdare. De bokade honom 22.10 till Göteborg...!!! De sade dessutom till honom att han inte kunde gå in i KLM-loungen eftersom han inte hade ett boardingkort med KLM. Nu hade han ett annat loungekort och tur var väl det eftersom han skulle vänta i typ åtta timmar. Då blev han tillsagd att han bara fick vara i den loungen 2-3 timmar med kortet. Man kan ju bli helt galen ibland. 

När han kom hem var han 14 timmar försenad. Det blir en räkning till KLM!!!



Själv satt jag lugnt och fint på balkongen och drack färsk apelsinjuice och gott kaffe, intet ont anande. Jag fotade lite armband och skickade till en av indiskorna från i fredags. Man skulle ha med en present  och då tog jag med ett sådant här och en kvinna blev sugen på att köpa ett par stycken :)



Var hemma större delen av dagen, tog det rätt lugnt och såg till att kurera mig ordentligt. Skönt!