03 september 2020

Hemma i Lerum

Så var vi hemma i Lerum igen. Vilket år det har varit! Nu har vi varit tre veckor TILL med Anna och Erik förutom de fem veckorna de var i Lerum tillsammans med Fredrik. Så här mycket har vi inte sett varandra på år och det lär dröja tills det händer igen. Mysigt att vara hemma i huset ett litet tag nu tills vi åker.



Det blev en tur förbi pappa där jag hämtade upp massor med Ramlösaflaskor han samlat på sig. Ner till biblioteket för att hämta ut en sista bok, vidare till Kvantum för att handla lite och sedan slänga skräp. En helt vanlig vardag helt enkelt.


Härligt att få se pappa igen och prata lite på avstånd. Vi skall ses imorgon och äta middag och då har vi varit hemma i 48 timmar vilket är ok enligt svensk rekommendation.


Malaysia gick ut idag och stängde sina gränser för länder med fler än 150,000 smittade med Corona oavsett hur situationen ser ut nu. Där rök inresetillstånd för alla invånare från Spanien, Tyskland, Frankrike, England och Italien i Europa plus ett stort antal länder till. Det lustiga är att det inte gäller om man reser från dessa länder utan om man är medborgare...


Vi fick rapport från en kompis på Rörtången att de idag sätter igång med att byta fönster på vårt hus.


Det blev jobb större delen av dagen för oss båda och sedan middag hemma. Nu får man börja laga mat igen. Lyxigt i Spanien med att kunna gå ut!