06 oktober 2018

Hemmadag och matlagning på Langkawi

Snacka om avslappnad hund. Den här synen möttes jag av i morse. Han ser ju ut att ha det bra :)



Michi och jag fick stränga order om att sitta ute och inte göra något. Rätt som det var kom hela gänget ut med en luftmadrass och matchande t-shirts. Så roligt!!!
  

Michi och jag fick ju givetvis varsin också :)



Redan klockan elva korkades det upp champagne. Emma och Andreas hade sin 11:e bröllopsdag idag och det var ju kul att de valde att fira den med oss. 

  

Det blev sedan en gruppbild med hela snygga gänget. 


Som tur var fick vi soligt väder den här helgen och större delen av dagen tillbringades i eller brevid poolen. 
  

Så här var luftmadrassen fylld när vi fick den :) 


Det var även åtta små flytsaker där man kunde ställa drickor.


  

Efter ett tag blev det varmt så det blev hatt och solglasögon på. 



 Framåt eftermiddagen var Michi redo för att fixa lite lunch. Han ser nästan farlig ut... 


Och vad blev det måntro...


  

Gordon visade sig känna min gamle klasskamrat Mats Sjöholm så vi skickade en hälsning. 


När klockan började närma sig fem var det dags att köra igång matlagningen. Jag hade utlovat Lobster Thermidor och fick börja med att koka fyra humrar som skulle svalna i sitt spad, sedan gröpas ur, blandas med massor av godsaker och sist gratineras.


  

Anders och Andreas lade sista handen vid oxfilén. Sedan var alla med och hjälpte till med olika saker runt omkring. Mycket som skulla hackas, stekas och blandas.
  


Emma var drinkansvarig och använde den lilla utebaren för diverse experiment.


Susann använde våra palmblommor till dekoration. Superfint!


Susann och Anders under middagen.



Emma och Andreas - dagens bröllopspar.



Michi och Pia i uteköket.



...och jag och Anders,

 Vi fick även med en liten extra gäst...


Kvällen förflyttades sedan givetvis in i Mancaven där åtta personer glatt tryckte ihop sig. 


 Som avsvalkning så blev det bad i poolen sent på natten. Vilken heldag!!!