08 april 2010

Middag på Fatty Crab

Har idag varit iväg till Safety Driving Centre och tagit en mc-lektion igen. Förra gången var i november och det var ju första gången jag körde överhuvudtaget. Nu hade det gått nästan fem månader och det kändes som om jag började om igen, vilket jag ju i princip gjorde. Det känders i alla fall väldigt bra att komma igång igen. Mitt tillstånd går ut 3 maj så nu skall jag verkligen försöka klara av det här. Det är lätt att komma med ursäkter...

Nu på kvällen var jag iväg med Karin och Robert till en restaurang i PJ som heter Fatty Crab. Med var också familjen Dahlén, Ann och Jonas från Göteborg, som bodde här tidigare och flyttade förra sommaren. Nu var de tillbaka på besök.


Maten är fantastisk och stället väldigt lokalt. Man kan inte boka bord, utan får vänta på sin tur. De har annan mat också än fisk och skaldjur, men som namnet antyder är skaldjur den stora attraktionen. Vi åt vitlöksräkor, chilikrabba, fried rice och kycklingvingar. Mycket smaskigt!

Robert har lyckats få köpa samma tröja som personalen har på restaurangen. Det är ju nästan så att folk försöker beställa från honom :) Jonas har köpt en också, men hade inte på den idag.
Ett mycket roligt ställe att åka till med gäster, vilket många gör. För mig var det bara andra gången jag var där, men fler lär det bli!