22 augusti 2014

Tyst minut för MH 17

I hela Malaysia hölls idag en tyst minut för offren i flygplanskatastrofen där MH17 blev nerskjutet över Ukraina. Med två stora olyckor i år och flera mindre incidenser så har nu Malaysian Airlines plockats bort från börsen. Från att ha backat resultatmässigt under en tid har siffrorna rasat och bolaget behöver rekonstrueras. Senare idag landar ett plan med 20 av de malaysiska passagerare som var ombord MH17, flera ytterligare finns fortfarande kvar i Europa och har fortfarande inte kunnat identifieras. Det var ett fint och väldigt sorgligt ögonblick där man bland annat kunde se vakterna utanför våra condon samlas för att hedra de som gått bort. Bilden är plockad från Verve Suites hemsida. Våra tankar har idag gått till alla familjer som har drabbats på detta totalt onödiga och slumpmässiga sätt.


Fortsatte sedan morgonen med att åka till Global Doctors för att hämta ut en cd med Michis magnetröntgen på ryggen. Vi skall nu söka oss till en annan läkare då Global Doctors inte hör av sig överhuvudtaget nu. Av Gunilla fick jag namnet Harwant Singh på Pantai Hospital och han skall vara en av Malaysias bästa på ryggar. Nu har vi något material att ge honom i alla fall. Åkte sedan ut till Anna på F-Secure och vi åt på Mel´s Place. Mel är svärmor till Michael Elwing som var vår svenske kock på Hilton här. Nu har han och hans fru tyvärr flyttat till Margaret River utanför Perth. Anna och jag fick oss en jättegod lunch och en liten pratstund med Mel.


Efter lunchen var jag och lämnade in en bild som skall tryckas på canvas till Michis lilla bar. Såg då denna upphängning som var rätt fin. Kanske inte med bröllopskort utan med lite familjebilder...


Fick också idag hämtat upp våra nya, fina handdukar till Langkawi. Nu skall det väl vara komplett med handdukar :) Bastun är ju på plats och skall kopplas in på måndag nu när trefasen är framdragen. Nu kan den invigas med dessa handdukar!!


Både Anna och Fredrik var sedan ute på varsitt håll med kompisar så jag och Michi fick en mysig middag för två på balkongen. Inte så dumt det heller.