04 maj 2020

Massor av fix

Ringde i morse till Martin, rörmokaren som nu hjälpt oss ett par gånger. Han lovade att komma i veckan och kolla på toaletten nere. Rätt som det var ringde det på dörren och där var han - med en ny toalett. Vilken service! Med tanke på hur svårt det var att få tag på honom första gången så är jag nästan i chock nu.



Så otroligt skönt att det är klart. Något bättre med två toaletter när vi är fem personer i huset.




Var nere i centrum idag och kollade när jag kunde lämna in pappas cykel. Ägaren, Anders, och jag pratade en stund och på något sätt kom vi in på Soft Touch. Då visade det sig att han tävlat i Soft Touch Open och väl kände till vårt bolag. Hans barn var nu med i landslaget i brottning och hade också varit med i samma tävling. Världen är liten.



Köpte blommor på torget och åkte till mammas grav och planterade. Det blev riktigt fint!



Efter en tur till biblioteket för pappa blev det en sväng till MediaMarkt då Fredrik behövde en trimmer. Stannade också till på Blomsterlandet och köpte ett par blommor till trappan hemma i Lerum. Alla sitter ju hemma och jobbar för fullt så jag får fixa lite av varje. 


Inte bara jag som tränar hemma... På kvällen när jag satt med min bok i vardagsrummet så fick jag syn på en kille ute på altanen :) Härligt med huset fullt av folk. Det är någon i varje rum nu känns det som och varje kväll avslutas med stor middag. Ikväll var det jag som fixade middag och det blev lax i ugn.