30 oktober 2011

Halloween i Hijauan

Fredagen började med Swea styrelsemöte hemma hos Lena Bergman-Holm och med var Jeanette, Jennifer, Lena, Charlotte, Anna, Ann-Sofie, Jenny och Mica. Eftermötet åkte jag direkt till BodyTone där jag bokat in en dansklass. När jag kom dit var jag den enda som var på plats så jag fick välja vilket pass jag ville köra. Valde då Bodysculpt som jag inte testat förut. En låt  = en muskelgrupp! Går väl an med låren och ryggen, men en hel låt med triceps kan ju ta kål på en fullständigt... Känner det lite här och var i kroppen nu :)

Ägnade sedan resten av fredagen med att göra klart delårsbokslutet per 2011-09-30 för Swea Asien så att vi är ute i god tid för en gångs skull och fick iväg det till Mita i Hongkong och Kerstin i Perth som är med i finanskommittén. Skönt att få undan allt innan gästerna kommer!

På kvällen var Anna och Fredrik på semi-formal dans med skolan. Jag var hemma och väntade på en anstormning av Halloweenbarn.





Management på vårt condo hade gått ut och frågat om man ville ta emot barn som kom för bus eller godis och vi hade sagt ja. Var sedan på Cold Storage och laddade upp med lite godis. Vid halvniotiden på kvällen ringde det på och en hel hord av barn stod utanför. Så söta och glada. Vi blev inte rädda alls :)