06 juli 2023

Michis långa resa hem

Startade morgonen med att beställa en söt förälder-barn bukett till Mikaela, Erik och deras lille son. Så härligt att allt har gått bra! Vi skickar från oss, familjen Nilson och pappa.



Michi skulle flyga 12.40 från Frankfurt och jag skulle hämta honom 14.15 på Landvetter. Jag hade gjort en lång lista på allt som skulle hinnas med innan vi lämnade huset denna gång. Började med att rensa grusgången utefter halva garaget och sedan tömte jag den första säcken på ett ton grus och började kratta ut det. Två kvar.


När Michi var inne i avresehallen så såg han att hans plan var inställt. Nu blev han bokad med KLM 14.15. En stund senare var flyget försenat till 14.45 för att sedan bli inställt. Ombokad igen klockan 18.30 och till slut landade han på Landvetter närmare midnatt. Vilken resa. Bagaget vara givetvis inte med heller.


Michi hade varit inne och handlat med massa godsaker så det var ju väldigt tråkigt. Mycket var salami och rökt så det klarar sig säkert, det är väl mer om det är färskvaror.


Vi skulle åkt ut till landet idag, men det blev en natt extra i Lerum istället. Lite närmare från Landvetter när det är så sent.