28 oktober 2014

Happy Jewelry´s hemsida lanseras!

Startade morgonen med ett 90 minuter långt zumbapass. Det är nästan mer än vad man klarar av! Fitness First renoverades förra veckan och var stängt och den här veckan har de lite olika saker som händer då de har invigning igen. Bland annat lite längre pass eller att man kan ta med en gäst. 

Jeanette hade fixat ännu en lunch nu när hon är här med lite olika mammor från skolan. Danska Lisbeth Helms och Katarine samt Fanny från Schweiz kom tillsammans med...


... mig, Jenaette och brittiska Jane Gibbons. Kul att träffa föräldrar från skolan som jag inte träffar så ofta.


Anna har gjort ett jättejobb och hållit på med att göra en hemsida för mina smycken. Nu var den klar och den ser jättefin ut. Idag lade vi ut den så nu kan man handla mina smycken på internet. Fick lägga priserna i dollar eftersom det är folk i lite olika länder med olika valutor som vill handla och hemsidan klarar bara en valuta. Namnet är Happy Jewelry förstås och webadressen: www.hpyjewelry.com. Det skall bli så spännande och se om någon kommer att handla. 


Fortfarande en hel del att göra med att lägga in olika villkor, lagersaldon m.m., men väntar man tills allt är helt klart så blir väl sidan aldrig utlagd. Nu kan alla handla utan att jag är på plats :) Så kul!