02 november 2011

Madeleine med döttrar till KL, 30 oktober - 9 november

Söndagen den 30 oktober landade så äntligen min nära och kära kompis Madeleine för första gången i Malaysia med sina två döttrar Caroline och Louise. Här kom de till KL Sentral.



Vi har känt varandra sedan första året på Handels och våra barn är precis jämgamla, så alla såg mycket fram emot besöket! Nu skall vi få ha dem hos oss i tio dagar.




Vid femtiden var vi hemma hos oss och vid sju stack vi ut för lite middag på Souled Out. 




Vi beställde in flera olika rätter så att de skulle få prova både indiskt, kinesiskt och malaysiskt.






Mycket prat och fniss blev det - som alltid. Nu hoppas vi att inte jet-laggen sätter in för kraftigt. Michi har ju också fel tid i kroppen så det kan bli en spännande vecka...

Anna på Halloweenparty

Efter mycket övertalning fick Anna dispens från sin Artlärare att slippa konstutställningen igår och istället kunna vara med på skolans Language Fair där hon behövdes i sin egenskap av ordförande för Spanish Honour Society. Istället lovade hon dyrt och heligt att gå på konstutställningen som idag, lördag, istället. Jag fick gå med och det var mycket roligt och varierande!


Framåt kvällskvisten, vid halvfem, kom Michi hem från Sverige. Härligt att ha honom tillbaka igen. Efter lite uppackning gav vi oss ner till Desa Sri Hartamas för middag.



På kvällen skulle Anna sedan iväg med sina kompisar plus Michis tre nya jobbarkompisar på fest i Bangsar. Det var stor Halloweenfest och Anna och Emma hade hyrt kläder.




Michi hade köpt med en flaska vin till killarna som de vunnit för en sak på jobbet och vi blev genast bjudna!



Så fick vi lämna Anna med kompisar. Tror inte de ville ha med föräldrar :)