11 mars 2021

Ny promenadväg

Idag fortsatte vi vårt projekt med att böja tillbaka dörren. Det är inte lätt, men den har blivit bättre och vi har kollat så att larmet fungerar.


Michi har hittat en ny promenadväg där man kan gå en runda istället för att behöva gå fram och tillbaka. Jag hängde på och vi gick i lite försiktigare tempo med tanke på min häl. Det gick ändå rätt bra. Denna vecka har det blivit två promenader. Det gör ont hela tiden, men jag kan inte sitta helt stilla.



Vi promenerade ner till havet där det är inlopp för en liten å där fiskebåtarna åker in. Just den här båten ser ju inte ut som om den skall på någon mer resa.




Vi promenerade över den här lilla bron och passerade förbi några hus. Överallt stod det folk och fiskade. Det fanns ett par restauranger här och givetvis serverade de fisk.


Helt plötsligt dök detta omalaysiska designerhus upp. Jättesnyggt, men helt fel läge.


Anna och Erik börjar få riktigt fint nu. Matta på plats under matbordet och sänglampor på plats. Snart dags att flytta in.


Själva tog vi en lugn middag vid poolen tillsammans med Thelma. Imorgon är det dags för henne att åka tillbaka till KL efter att ha varit här i drygt två månader.