05 augusti 2015

Sista dagen med familjen Soares

Sista dagen idag för familjen Soares i Sverige. Efter att allt hade packats ihop åkte vi in till stan för att visa lite av Göteborg. Vi parkerade på Heden och gick sedan ner till Kungsportsplatsen och började med statyn som visar var Göteborg skulle ligga. Det blev sedan lite rundvandring och vi gick bland annat igenom den nyrenoverade saluhallen. Riktigt fin nu!


Det blev också ett stopp inne i Domkyrkan.






När vi fortsatte vår vandring bort mot Haga så gick vi in i en Ica nära Feskekörka på de ville köpa vatten och Barbara ville ha med sig Oboy hem. De var sedan väldigt fascinerade över vårt pantsystem så alla drack upp och pantade varsin flaska :)



Det blev givetvis en liten koll inne i Feskekörka också. Jag har inte varit där på år och dag så det var nog nästan lika roligt för mig!




Barbara, Fredrik och Amanda hittade några sköna soffor utanför där de kunde vila lite.




Vi fortsatte sedan upp till Haga och Café Husar där vi strålade samman med Michi och Anders för lite lunch. Med lite mat i magen blev det sedan rundvandring i Haga innan vi vände åter till bilen.



Från stan åkte vi ut till Landvetter för att vinka av dem. Vi landar alla sju i KL på söndag så nu behöver Fredrik och Amanda inte vara ifrån varandra så länge.



Det har varit riktigt roliga dagar med familjen!!! Vi kom ut till landet på kvällen och efter lite middag blev det ett glas vin hos Mariana. Nu börjar processen med att säga hejdå till alla igen...