29 september 2021

Grannar på besök och japansk middag

Nu har Anna och Erik bokat resa till Göteborg över jul och kommer utan Pluto mellan den 22 till den 26 december. De hade tänkt att bila och ta med honom, men i och med att nästa resa är den 27 december och vädret kan vara lite oförutsägbart dessa tider så blev det flyg istället.


På lunchen idag gick vi upp för berget igen. Vi försöker ta varannan dag med det och varannan dag annan träning, vilket för mig blir simning. Klarade hela backen utan att stanna idag på under tjugo minuter, inte konstigt att jag ser trött ut!


Halvtre fick vi över paret i villa tre här på gatan, Barbara och Noel. Hon har varit väldigt gullig, fast vi inte känner varandra, och meddelat oss om någon lampa inte lyst, om en bil stått utanför vårt hus osv. Nu bjöd vi ner dem på kaffe och en pratstund så att vi kunde tacka och lära känna varandra lite bättre.


Regnsäsongen kommer nu och det är omväxlande sol och regn varje dag. Ikväll fick vi en riktigt fin regnbåge tack vare vädret. Den kom lagom till när vi skulle åka in till Kuah och äta middag på Tokyo. Det var lika trevligt som vanligt att komma tillbaka till restaurangen, den goda maten och vår kypare Mahatir.


Thelma fick följa med nu när hon är med oss i över en vecka. Hon behöver lite roligt också.


Inget nytt om mitt visum idag. Det hade ju varit skönt om det blev beviljat så att Yvonne, vår visumagent, skulle kunna ta med det ut till Putrajaya när hon åker dit med Michis pass den 6 oktober. Det är bara att hålla tummarna. Det är ju några dagar kvar.