10 juni 2015

Tusen ärenden innan Sverige

Igår blev det ett sista Zumbapass med Terence på Fitness First för denna säsongen. Det kommer jag att sakna. Anna skickade bilder på någon form av pilates hon varit på och tydligen hade hon mycket träningsvärk efteråt. Ser ju lite skumt ut... Resten av dagen igår blev på kontoret. Nu är allt fixat och bokfört inför sommaren!


Här blev det en rätt hysteriskt dag med cirka 30 saker på att-göra-listan. Bland annat gjorde jag en pärm till skolan med info om allt Marjolein och jag gjorde inför studenten. Det har tidigare inte funnits någon info för de föräldrar som hjälper till. Nu har jag skrivit om alla event, bifogat visitkort, vem som betalade vad och var vi hittade allt. Förhoppningsvis stor hjälp för nästa års kommittée.



Hämtade ut kläderna vi broderat för Langkawi. Michi åker upp med ett gäng killar över helgen och alla får varsin kockrock med sitt namn på. De skall laga mat hemma så det blir ju lite kul. Det pinsamma var dock att de som hade brodyrfirman trodde att detta var för kockar på hotell Andaman, ett av de lyxigaste hotellen på Langkawi. Jag hade inte hjärta att säga något. När jag fick sms att kläderna var färdiga att hämtas ut så började det: Dear chef Anki... Fniss. Ett nytt yrke, kanske. Förstår nu varför de kunde fixa det så snabbt!




Sista kvällen i KL innan sommaren hade jag en önskan om att åka till Estilo och äta spanska tapas. Har väl blivit lite sugen nu efter Annas beskrivningar på sin blogg. Det var riktigt gott!




Nu återstår bara att packa ner allting och sedan är det dags att sätta fötterna på svensk mark igen.