07 oktober 2023

Fotboll och middag i Marlow

Så mysigt att vara tillbaka i Maidenhead igen. Det är klart att närheten till barnen spelar en stor roll. Dagen började med en tur till mataffären för att köpa hem lite frukost.


När vi kom igår kväll så var hissen sönder och vi fick bära våra resväskor fyra våningar upp. Tur att vi bara hade varsin den här gången och åkte Ryan Air där maxvikten är 20 kilo... Tydligen har hissen varit nere i tre veckor.


Det blev en tur till Puregym idag och Olivias program. Så skönt att vara tillbaka och styrketräna igen. Jag gillar det verkligen!


Michi åkte in till London för att gå på fotboll med Fredrik. De såg Fulham mot Sheffield United. Själv gick jag och åt lunch med Anna och Erik på Bakedd.


Michi fick träffa Billy - Fulhams maskot. Vilken lycka..!



Anna och Erik bjöd ut oss på middag på kvällen. Michis födelsedagspresent från förra året som nu blev av. De hade bokat The Coach i Marlow. Det är en pub med en Michelinstjärna. Man kan bara boka bord samma dag och Anna har försökt flera gånger utan att lyckas. Idag blev det äntligen av. Så spännande.


Alltid trevligt när man ser in i köket. Restaurangens head chef, Sarah Hayward, fick utmärkelsen "Michelin Young Chef of 2023".


Vi provade ett mousserande vin från Marlow och det var överraskande bra.


Konceptet var väldigt roligt. Man serverade pubmat, men i väldigt små portioner och alla skulle dela. Varje rätt blev så en sked eller två till var och en. Allt från svamprisotto till stek eller fish and chips. De rekommenderade tre rätter per person och vi kom väl upp i elva totalt. Varje rätt en delikatess.


Vi fick skickat till oss bilder från familjemiddagen idag och här kommer ett urval:





Vilka dagar det var och så roligt att få uppleva dem igen när bilderna nu kommer från fotografen.