05 april 2020

Fika på terrassen och punktering på Langkawi

När man börjar städa på ett ställe så leder det automatiskt till att man hittar ett nytt ställe som behöver göras i ordning. Idag blev det skåpet under handfatet i badrummet uppe. Hittade en liten söt röd sjukhusväska som barnen hade som små. Den fick bli nya förvaringen för värktabletter m.m.


Under dagen idag blev det betydligt varmare och det var säkert femton grader ute. Jag fotade de sista pärlorna och så kom pappa ner på fika. Vi satt ute en bit ifrån varandra med en stol som bord emellan.


Det gick att stå barfota i gräset. Hur skönt var inte det. Får väl bara akta så jag inte blir förkyld för då kommer alla tror man har corona. Fortfarande ont i mitt ben, men det blir gradvis bättre.


På kvällen blev det räkor till middag. Passar på att äta skaldjur så mycket jag kan. 


Michi upptäckte punktering på vår lilla Langkawibil idag.


En skruv på gatan utanför hade orsakat problemet. Som tur var så hade han tidigare sett att en bilverkstad var öppen så han fick skjuts dit och tog med det gamla däcket. Nu är det fixat igen. Vilken tur att det var öppet i dessa tider...


Idag beställde jag den spanska grammatikbok som jag tänkt att köpa i Spanien innan allt stängde helt. Jag kan ju lägga lite tid på spanska i alla fall när jag är här hemma. Ikväll blev det From Russia with love, vilket är Bondfilm nummer två. De är roliga att se de gamla filmerna!