13 augusti 2017

Lite mer fix på Langkawi

Efter frukosten idag åkte vi iväg till tv-affären och köpte en tv till huset på Langkawi. Vi har inte känt något större behov men när vi nu kommer att få fiber indraget så har vi möjlighet att se på lite mer filmer och sport online så då kan det vara värt det. Därefter bar det av till Land office. Vi skulle kolla att allt stod rätt till med vår fastighetsskatt och allt var betalt som det skulle. Vidare sedan till Harry och Jhoanna för att stämma av det sista angående våra kameror och vårt larm och sedan till en butik som jobbar med rostfritt stål för att diskutera balkongräcken. Många saker att bocka av.


Vid strax efter fem kom två killar med tv:n och installerade allting. Skönt!


Vi fick också hit elektrikerna så nu fungerar all utebelysning och äntligen är palmen som är inbyggd i terrassen fin med belysning.


För första gången på flera år så gjorde vi en tv-middag. Vi tittade sedan på 101-åringen som smet från notan och försvann. Fortsättningen på Hundraåringen som klev ut genom fönstret. Fruktansvärt dålig film, men mysigt att ha Netflix och kunna titta på vad man vill.



Efter filmen var det dags att packa ihop lite, diska upp och förbereda för att vi lämnar i morgon igen. Det har varit en fantastiskt mysig och effektiv helg!