05 januari 2022

Tillbaka i Maidenhead

Vi landade redan vid halvsjutiden i morse och när vi var igenom säkerhetskontrollen bar det direkt av till Collinson för att ta våra PCR-prov, det andra för i år. Förhoppningsvis får vi svar i morgon. Väl hemma blev det sedan jobb hela dagen, så det blev inte så mycket bilder tagna. Strax innan middagen fick vi finbesök. Anna och Pluto kom och hälsade på. Pluto var helt nybadad och fluffig. Stället de lämnar in honom på verkar fantastiskt.


Vi var lite trötta på kvällen med tanke på att det är fem timmars tidsskillnad. Vi gjorde i ordning lite mys och kollade den senaste Beck-filmen.


Vi plockade fram lite löjrom ur frysen och gjorde i ordning ett par goda mackor var.


När Anna och Erik åkte och hämtade Pluto i morse så blev han jätteglad, men när han såg bilen var det inte samma glada miner. Se hur sur han ser ut när han inser att han skall lämna alla sina kompisar. Så otroligt roligt.


Thelma var i Almaspuri idag och kollade badrum tre som nu håller på att kaklas. Golvet var klart nu och imorgon skall vi ha byggmöte online igen för att se så de kan göra väggarna på rätt sätt.


Fredrik hörde av sig direkt också så vi har en middagsdate med honom och Luci på lördag. Det skall bli supermysigt. Nu är vi tillbaka i "vardagen" igen efter en vecka i paradiset. Här är det nollgradigt och frost. Det blir ett par veckor här innan vi reser ner till San Pedro och kollar hur det gått med badrumsrenoveringarna och köket där. En sak vi kan bocka av sedan.