02 juli 2023

Tillbaka till Rörtången

Efter en lugn förmiddag i Lerum skulle vi ut till landet igen. Vädret var blåsigt och kallt, men det är ju på Rörtången vi skall vara på sommaren. Nu har det blivit mycket resor fram och tillbaka. Det blev ett stopp på Kongahälla Center på vägen ut då Michi behövde köpa långbyxor.


När vi satt i bilen började tankarna fara. Jag strök och gjorde frukost samtidigt och kunde för mitt liv inte komma ihåg ifall jag drog ur strykjärnet. Så trött man kan bli på sig själv. Det var bara att sätta sig i bilen och köra hem igen efter att ha lämnat av Michi. Självklart var det urdraget. Det går ju oftast på autopilot, men man vågar inte chansa.


När jag var tillbaka på Rörtången igen så satt Michi och fikade med sin kompis Kent. När han lämnade oss gick vi en promenad runt Rörtången på 40 minuter. Det var första dagen jag kunnat gå så bra så jag ville testa. När vi hade tio minuter kvar hem så kom regnet och vi fick gena över Bergins tomt för att komma hem snabbt. Blöta och kalla var det skönt att komma in.


Anna målade mycket när hon var yngre och nu hade hon helt plötsligt köpt duk och färg och målat igen. Jag var helt imponerad. Tavlan är ju jättesnygg!


På kvällen kom Kent över igen på lite middag, men lämnade oss rätt tidigt och vi fick en kväll med friidrott för Michi och en bok för mig.