22 april 2012

Avtackning av Jeanette och vinprovning på Allison´s

Fredagen den 20 april var fylld av trevliga aktiviteter. Först var det lunch nere i stan på en thailändsk restaurant på nr 5, Jalan U-Thant som hette Rama V. Riktigt bra mat var det och allt var även väldigt vackert att se på. Se bara på denna förrätt som hade cocos, lök, chili, lime och lite annat gott i ett blad som man vek ihop och åt.




Vi träffades 10 tjejer ur Sweas styrelse för att tacka av Jeanette som jobbat som sekreterare under fyra år och precis har slutat och överlämnat till Lotta.






Som tack gav vi henne ett halsband från Royal Selangor, vilket motsvarar Svenskt Tenn. Även Malaysia är känt för sina fina tennprodukter.




På kvällen hade sedan Swea ordnat vinprovning med middag dit även respektive fick följa med. Nu var ju Michi tyvärr fortfarande i Sverige, så jag och Jeanette gick dit  tillsammans :) Totalt var vi 23 personer som samlades i en inredningsbutik i Damansara som heter Allison´s Place.




Här är mina bordskompisar: Ulrika, Jens och Jan.




Miljön var fantastisk och Allison har väldigt fina saker som hon säljer. Efter ett par glas av vinprovningen så började folk strosa runt och titta lite och några inköp blev det säkert.




Allison själv sitter till höger i blått, i mitten är det kvinnan som stod för maten och till vänster är det Meg som stod för vinprovningen.




Det blev en riktigt lyckad kväll. Sorlet steg i lokalen och ingen verkade vilja gå hem. Vid tolvtiden såg jag Allison gäspa lite diskret så vi började försiktigt få gästerna att lyfta på sig och sakta dra sig hemåt. Definitivt ett event vi skulle kunna göra igen!