31 december 2013

Nyårsafton på Langkawi

Nyårsafton på Langkawi. Favorit i repris. Förra året med mängder av vänner från Lerum och Rörtången och i år i lite enklare skala. Efter att ha haft huset i mer än ett år så pågår fortfarande projekten, mer eller mindre frivilligt med tanke på jordskredet. Resultatet kommer i alla fall att bli väldigt bra. När vi nu kom hit hade det gått lite framåt igen och vår gamla frukostplats är nu helt belagd med kakel.


Den upphöjda gräsdelen är nu också klar och ett nät hänger tillfälligt uppe för att skugga från alltför stark sol medan gräset sätter sig.



Michi och gästerna har flyttat ut möblerna som stod i en hög på altanen och en grupp hamnade på det nya kaklet.



På nyårsdagens eftermiddag blev vi uppbjudna till hus nummer 4 där våra finska grannar bor. Seppo fyllde 55 och var där med sin fru Annelie och två vänner. Alla grannar på plats var inbjudna.



Liz kom i sällskap med Dasha och Michael, hennes två inneboende för tillfället. Det visade sig att hon har börjat med Bed and Breakfast eftersom Pete reser så mycket. Det roliga var att gästerna var från Sverige!



Fredrik var den förste som gav sig av på middag. Han skulle äta nyårsmiddag med Claudia och hennes föräldrar. Så fina de var båda två. Fredrik hade, dagen till ära, en ny fluga som var som den brittiska flaggan.



Vi fick oss ett gott skratt när vi skulle ge oss iväg till Brasserie för vår nyårsmiddag. Killarna, Kevin, Carl och Kalle, hade varit inne i Kuah och shoppat lite. De kom ut som de tre musketörerna i likadana kläder...



Dasha och Michael, som vi träffade hos Seppo, kom med oss på middagen så vi blev nio totalt.



Anna är nöjd att det nu är lov och att hon får tillbringa några veckor i Malaysia. Vi är lika glada att få ha henne här.



Det blev otroligt god mat med gåslever följt av hummer. Man kan ha det sämre...





Dasha och jag kom att prata om bloggar och det visade sig att hon är bloggerska i Sverige. Jag har varit nöjd med att ha drygt 40.000 tittare totalt och det visade sig att hon har 40.000 träffar i veckan. Lite fler helt enkelt :)




Efter middagen skickade vi upp lyktor allihop.









Stranden var helt full med folk, något man upptäckte först när vi kom ner.



Anna köpte ett väldigt snyggt diadem för 5 ringgit.



Dimman låg tät när alla fyrverkerier började skickas upp. Det var hur mycket som helst!



Anna och Jennifer firade in det nya året, 2014, tillsammans med oss andra.



Riktigt fina fyrverkerier var det. Det är allt otroligt vackert!



Så fick vi avsluta 2013 och ett helt nytt år ligger framför oss.



2013 har varit ett stort år för oss alla. Michi har fyllt 50 och klarade det med den äran. Anna är klar med universitetet i London för denna period och börjar nu i Madrid i januari. Fredrik har börjat IB och de sista två åren i skolan börjar nu på allvar. Han har flickvän och livet är rätt bra. Själv kan jag bara vara tacksam över att våra liv är så fantastiska, att vi är friska, har fått vara mycket tillsammans och att vi kan njuta av denna sista dag som en hel familj. Tänker mycket på våra familjer och vänner och hoppas att alla skall får ett riktigt fantastiskt 2014!