18 oktober 2013

Swedish sausage party - låter lite halvskumt

Det är tur att man är luttrad och har en enorm portion tålamod vad gäller arbetare i Malaysia för nu har det behövts i stora mått. När vi såg huset i dagsljus så kunde man annars fått en smärre chock. Alla utemöbler låg staplade i en stor hög på altanen så det blev till att börja placera ut alla runt huset. Fattar inte varför de lagt dem där. Dessutom har vildhundarna gnagt lite på några möbler - inte så kul...


På tomten nedanför oss stod Langkawis största grävskopa. Ingen billig sak att hyra utan kostar cirka 1.200 ringgit per dag. Då räknar man ju med att de skall köra hela dagen också...


Vi fick väl nästan ännu en chock när vi såg hur mycket de grävt ut på baksidan av vår tomt... Ser ut som ett helt sandtag nu. Hela baksidan är borta!


D var på plats och övervakade "utgrävningarna". Skönt att ha någon där som har koll på grejorna!


Anna och Michi förberedde lite inför kvällen genom att hänga upp flaggspelet vi köpte i Sverige sist.


Det blev lite lunch vid poolen och jag skrattade gott när jag skulle fota Michi och en stor grävmaskin stack fram i bakgrunden. Inte så lugnt som tidigare. 


Vi hade också avspärrningar runt hela huset för att arbetarna inte skulle gå in på vår tomt mer än nödvändigt. Inget vi bestämt utan gjort av D.


Så här fint blev det med flaggspelet. Den här första kvällen då vissa gäster redan anlänt till Langkawi skulle vi ordna lite grillfest med massor av svenska korvar Michi tagit med.


Första gästerna som kom var Duro, Lauren, Jake, Harrison och lille Max och de bor nu på Pelangi Beach.


Martin och Anna kom också upp från Frangipani. Så kom Nasha, Jeanette och Jessika.


Anna åkte iväg och hämtade de sista två som var Kevin och Carl och sedan var det dags för middag. Korvar i massor, men även lax och potatisgratäng.


Det blev en sen kväll med bad i poolen, musik-quiz och många öl gick åt. Halvtre skjutsade jag hem de sista gästerna... och den riktiga festen är inte förrän imorgon. Riktigt kul kväll!!!