06 januari 2018

Cocktailkurs och Tapaskväll på Pinchos

Nu är konferensen över och alla fick en ledig förmiddag. Michi tog med alla killarna från oss och åkte ner till stan för lite shopping. Det var inte sådär jättemycket påsar med tillbaka...


Själv stannade jag hemma, packade upp våra väskor och fick lite tid till att läsa och börja sticka på Annas kudde hon vill ha till lägenheten. Gör baksidan nu och på framsidan skall det sedan vara en stor fläta.


Halvfyra på eftermiddagen var vi inbokade på cocktailkurs och vi fick lära oss Tom Collins och Mint Mule. Den tredje drinken fick vi hitta på själva utifrån dessa två. Så kul!


Shawn, som är trefaldig bartendervinnare i Malaysia och 2015 även vann bästa bartender i sydostasien, lärde oss hur vi skulle gå tillväga. 


De hade aldrig tidigare haft en så stor grupp.


Michi, Thomas och Oskar ser ju ut att ha det roligt!


Det var många attiraljer att använda och olika sorter att blanda. Mint Mule var godast.


När vi kom till den tredje drinken så plockade Shawn fram tre Ikea-flaskor med svensk saft som vi kunde använda som smaksättning istället för sockerlag.


Sohail var överlycklig när han hittade lingondricka. Lingonsylt har blivit en favorit i hans familj.


Min tredje drink gjorde jag på flädersaft, lime, gin, rosmarin och lite stjärnanis. Fick högsta betyg både på dekoration och smak. Kul!


Vi hann med en liten tur hem innan det var dags att åka in till stan och äta tapas på Pinchos, nere på Changkat Bukit Bintang.


Vi hade fått förbeställa en meny som var riktigt bra.


Alla lät sig väl smaka och servicen var riktigt bra. Roligt att alla restauranger lever upp till förväntningarna när vi är så många.


Thomas och Michi satt på kanten och mumsade i sig allt gott.


Alla var lite trötta efter gårdagskvällen och veckans höga tempo så ikväll blev det tidigare hemgång. Rätt skönt! Nu är det bara en dag kvar.