22 juni 2021

Talent Corp - nya handlingar... igen

Jobbig dag idag när det kom mail från Talent Corp med krav på nya handlingar de behövde ha in. Vi hade redan fått ett mail att alla papper nu skulle vara ok och istället får vi besked om att de vill ha saker som inte ens finns på deras lista. Så otroligt ineffektivt. Varje gång man behöver skicka in saker så hamnar man på dag 1 av 21 igen. Känns som ett arbete utan slut. Rotade i skafferiet och hittade en påse Gott och Blandat Saltlakrits som smakade fantastiskt bra.


Har inte velat skriva det här tidigare förrän Helene och Thomas själva informerat om det, men vi kunde med sorg konstatera att Thomas mamma gick bort tidigt i lördags morse. En mycket trevlig, snygg, skärpt och rolig kvinna som hastigt rycktes bort i cancer. Vi beklagar stort!


Från Anna och Erik kommer nya bilder på sötnosen och bustrollet Pluto. Han har världens skönaste korg, men lägger sig gärna platt på golvet.


Idag sprang han och snodde Annas nya balkongblommor så de fick flytta upp en våning. Undrar just hur länge det funkar... Han växer fort.


Det blev tidigt i säng. Vi var helt slut. Det är ju inget allvarligt som händer oss just med vad gäller visumen, det är bara så tröttsamt att inte veta när det är klart eftersom vi har passet som snart bara har 12 månader kvar och då anses för gammalt. Det är bara att repa nytt mod och kämpa på.