18 februari 2013

Swea KLs årsmöte

Efter en rask promenad upp till MK 10 var det dags för Sweas Årsmöte avseende verksamhetsåret 2012. Det är nästan skrämmande hur nära det förra mötet känns! Kan det verkligen ha gått ett helt år. Vår ordförande Charlotte har flyttat tillbaka till Sverige och vice ordförande Helen höll i dagens möte.


Vi turades sedan om att dra våra punkter. Jag pratade om bokslut och medlemmar, Mica pratade om program och Madeleine om rekryteringen av den nya styrelsen. Det har varit ett tufft arbete i år. Som avslutning höll vår nya ordförande Jessika ett litet tal också. Anna, som vi var hemma hos, hade bakat semlor som var jättegoda till kaffet.


Jessika delade även ut blommor till alla oss i styrelsen som en liten uppmuntran. Jag fick två eftersom jag sedan lång tid tillbaka sitter på två poster; ekonomi och medlemmar. Så här fina blev dem när jag tog med dem till min plats på kontoret :)


Fick jobbat undan allt och är nu helt ikapp till dagens datum. Michi och jag såg sista delen på Livvakterna säsong två. Vet inte om det finns fler säsonger. Serien har varit bra i alla fall!