27 juli 2021

Hemma och jobb

När vi vaknade i morse och hämtade Pluto så var himlen alldeles svart. Det har varit så varmt så länge nu så det behöver nästan komma en urladdning snart. Väderappen säger regn. Vi får väl se.


På eftermiddagen gick vi in till stan för att fixa lite saker. Vi fick bland annat hämtat fler paket med hemmatest för Covid. Det är så bra. Vi kommer att testa oss tills Anna är friskförklarad, dvs cirka tio dagar. Ett bra sätt att veta att man kan gå ut, utan att smitta någon. Det blev ett besök i Sainsbury också. Vi avslutade med en uteservering med en kall öl. Solen var framme igen.


Hittade en lokal öl som var från Windsor och Eton. Lite kul!


Mitt emot puben låg ett solarium. Jag trodde inte att det fanns längre.


Pluto är fylld av energi och springer omkring och busar hur mycket som helst och sedan, helt plötsligt, så somnar han i en liten hög någonstans. Gärna alldeles vid våra fötter. När vi äter ligger han under bordet. Han vill vara nära, nära.


Först nu har han kommit på att han kan kika ut genom fönstret. Han sitter där och lägger huvudet på sned när han ser andra hundar nere på gatan.


Fredrik planerar att åka ner till Nederländerna för att hälsa på familjen Schipper. Folk från UK är inte välkomna om det inte är "essential travel" eftersom de nu lämnat EU, men med ett svenskt pass är man välkommen. Troligen bär det av på tisdag. De bor på en gård mitt ute i ingenting så det kommer att bli lugnt och skönt. Jobbet följer med, men förhoppningsvis får han några dagar ledigt också.